Kennisdeling-pur-sang tijdens workshop-event VABIMPULS
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nr 12 - november 2021 |  online bekijken 

Workshop-event VABIMPULS leidt tot kennisdeling pur-sang

Op 21 oktober 2021 kwamen tijdens het workshop-event van VABIMPULS meer dan honderd deelnemers samen om te praten over de toekomst van het Brabantse platteland. “De open en informele sfeer bracht direct een prima interactie op gang, precies zoals we die ook voor ogen hadden.”

 
Aan het woord zijn VABIMPULS-organisatoren Peer Verkuijlen en Marianne Muller. Zij blikken terug op de geslaagde middag waarop wethouders, deskundigen, adviseurs, beleidsmakers en agrarisch ondernemers kennis en ervaringen uitwisselden en met elkaar spraken over kansen en uitdagingen.

LEES MEER >
 

Twee gemeenten, twee locaties en de weg naar één oplossing

VABIMPULS heeft soms te maken met complexe situaties, zoals die van familie van Beek: een voormalig agrarisch bedrijf op twee bouwblokken, met een gemeentegrens die daar dwars doorheen loopt. Veel partijen en belangen dus. Na jarenlang getouwtrek wist VABIMPULS rust en perspectief te brengen bij alle partijen. Met resultaat! Er ligt nu een concept bestemmingsplan naar ieders tevredenheid.

LEES MEER >

Actualiteiten

Hier leest u over recente activiteiten en ontwikkelingen in de agrarische sector in het algemeen en VABIMPULS in het bijzonder. In deze Nieuwsflits onder meer aandacht voor de nieuwe regelingen en subsidies voor Brabantse boeren, verdienmodellen in de agrifoodsector en de achterstanden die gemeenten kennen bij hun voorbereidingen op de Omgevingswet.  

LEES MEER >

VAB's Vraag & Aanbod


De deskundigen en specialisten van VABIMPULS hebben contact met een grote groep eigenaren van VAB’s. Een aantal van hen zoekt een huurder of koper voor hun locaties. Andersom wordt VABIMPULS regelmatig benaderd door mensen die juist grond, ruimte of gebouwen zoeken. VABIMPULS bundelt vraag en aanbod. Neem een kijkje op ons prikbord! LEES MEER >

VABIMPULS pakt op een nieuwe manier leegstandsproblemen
in Brabant aan met een voucherregeling voor eigenaren van
VAB's en een kennisplatform over VAB's.

Contact:    T 073-3030286    E vabimpuls@brabantadvies.com

Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen via deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden