Nr 11 - 23 september 2021

21 oktober 2021: acht VABIMPULS-workshops op locatie!

Op donderdag 21 oktober 2021 gaan we in Westelbeers tijdens acht VABIMPULS-workshops persoonlijk in gesprek over ‘Dynamiek op het platteland’! Ontmoeting en uitwisseling staan letterlijk centraal, zónder afstand.

Met meer dan 650 gehonoreerde VABIMPULS-aanvragen is er in de afgelopen vier jaar veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van initiatiefnemers bij hun toekomstkeuzes. Op 21 oktober wisselen we die ervaringen uit en bespreken we kansen en uitdagingen die we zien. Dat doen we tijdens acht interactieve workshops.

LEES MEER >

VABIMPULS: waar staan we nu en waar gaan we naartoe?

Tijdens het online VABIMPULS-event ‘Dynamiek op het Brabantse platteland’ op 15 juli jl. passeerden 4 jaren aan VABIMPULS-ervaringen de revue. Projectleider Peer Verkuijlen over ervaringen en conclusies, als opmaat naar de workshops op 21 oktober aanstaande.

LEES MEER >

Familie Krol-Miedema: 'VABIMPULS is de brug tussen ons en de gemeente'

"Je plannen vallen of staan met een gemeente die achter je staat. Anders krijg je je vergunning niet en blijft het bij een droom.” Dat zegt Noortje Krol, die samen met haar partner Nico Miedema in Heeswijk-Dinther het familiemelkveebedrijf transformeert in een natuurinclusieve onderneming met een maatschappelijk karakter. VABIMPULS helpt hun om hun plannen scherp op het netvlies van de gemeente te krijgen.

LEES MEER >

Actualiteiten

Hier leest u over recente activiteiten en ontwikkelingen in de agrarische sector in het algemeen en VABIMPULS in het bijzonder. In deze Nieuwsflits onder meer aandacht voor het Advies Brabantse Omgevingsverordening, het succesvolle eerste jaar van het Boerderijenfonds en de Landbouw en Voedsel-podcast over onze voedseltoekomst.

LEES MEER >

VABIMPULS pakt op een nieuwe manier leegstandsproblemen
in Brabant aan met een voucherregeling voor eigenaren van
VAB's en een kennisplatform over VAB's.

Contact:    T 073-3030286    E vabimpuls@brabantadvies.com

Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen via deze nieuwsbrief, dan kunt u zich hier afmelden